Írtak rólunk

“Nagyon jól éreztük magunkat. A környék csodálatos. A szállás is nagyon jó volt. Elégedettek vagyunk mindennel.”
Szilvia Garai-Képes
“Nice, modern apartment with a great view to the mountains. Highly recommend it, we would chose it again next time. ”
Zsombor Czeczeli
“witam, śniadania mogłyby być lepsze”
Lukasz Werka
“Tapasztalataink vegyesek. A környék nagyon szép (a Tátra és a kakaslomnici templom Szent László freskói). A szállás kényelmes, az alkalmazottak kifejezetten figyelmesek és kedvesek. Negatív tapasztalatunk azonban, hogy a legutóbbi apartmanunkban (C8) nem volt DVD lejátszó (amiben korábban voltunk, abban volt) és a TV nem játszotta le a pendrive-ot. A recepciós hölgy nagyon kitartóan és odaadóan próbálkozott segíteni, de nem járt sikerrel. Ezen kívül az egyik nap a reggeli bizonyos kellékei átmenetileg elfogytak. Összességében nem éreztük magunkat rosszul, lehet, hogy még leszünk vendégek!”
Robert Simko
“Kényelemes, esztétikus, tágas, felszerelt szobák, gyönyörű panoráma, minden igényt kielégítő külső és belső környezet. Mindenkinek ajánlom, mi is visszatérünk!”
Melinda
“Nagyon szép és tiszta volt az apartman. A recepciós készségesen segített.”
Peter Szucs
“Tulajdonképpen minden rendben volt, köszönhetően a személyzet hozzáállásának. A szállás kitűnő. Thanks for the staff to solve our problems. They were very helpful. The accomodation is excellent.”
dr.szabó imre
“Abszolút jól felszerelt apartmanok, minden várakozáson felül! Nagyon kedves személyzet. A Magas Tátra gyönyörű panorámája. Rugalmasság a fizetésben. A közelben remek étterem.”
Robert Simkó
“Minden nagyon szuper volt, szép és modern szállás, tiszta, kedves a személyzet.”
Diana Bathori
“ Remek volt az Apartman, közel volt Lomnic, Smokovec. Jól éreztük magunkat. Köszönjülk!”
Livia Szabo
“Nagyon kellemes környezet, igazán színvonalas, nagyon kulturált szállás, jó szívvel ajánlom minden ismerősömnek.”
Katalin Kovácsné Szabó
“Köszönjük szépen ezt a felejthetetlen pár napot amit az apartman tölthettünk. A szépen berendezett szállás a várakozásainkat is felülmúlta, a recepciósok egytől-egyig nagyon kedvesek, segítőkészek voltak. A wellness részleg tetszett nekünk a legjobban, jakuzziból nézni a havas tájat, a naplementét háttérben a Magas Tátrával csodás élmény nyújtott. Csak ajánlani tudom, csillagos 5ös! :)”
Funny friends
“Tisztelt Apartman Lomnica! Köszönjük a lehetőséget, hogy az önök apartmanházában tölthettünk egy kellemes hetet. Mindennel meg voltunk elégedve. A fogadásunkkor a recepciós hölgy nagyon udvariasan és kedvesen fogadott bennünket. Kiváló angol nyeltudása segített bennünket abban, hogy minden alapvető ismeretet megkapjunk ahhoz, hogy kellemesen induljon a pihenésünk. A többi kolléganője is készséggel segített, ha kérdeztük a héten. Nagyon jó ötletnek tartjuk a korcsolyapályát, amit többször ki is használtunk. Ha lesz lehetőségünk, ujra elmegyünk önökhöz. Köszönet mindenért. Dr.Kunos Bálint és Családja”
csalad Kunos
“Köszönjük szépen, nagyon jól éreztük magunkat Önöknél. A recepción nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, nagyon szépek a szobák és kényelmesek. ”
csalad Taborosi
“Az apartman fantasztikusan szép és igényes. A wellness káprázatos. Egyedüli észrevétel: Az internet és a wifi kapcsolat nem működött. Nyáron remélhetőleg visszatérünk! :)”
Renáta Kiss
“Köszönjük a lehetőséget, hogy egy pár napot tölthettünk önöknél! Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve, szépek a szobák, a kilátás csodálatos, a tetőn található kilátó rendkívül ötletes. Csak elismerően tudok nyilatkozni mind a személyzettel, mind a környezettel kapcsolatban. Sok sikert és rengeteg vendéget kívánok önöknek! Ajánlani tudom és fogom mindenkinek.”
Rozsi Gábor
“Köszönjük szépen a kedves és rendkívül segítőkész, barátságos személyzetnek, hogy az ott töltött pár napot tökéletessé tették számunkra! Igazi feltöltődés volt , az igényesen kialakított wellness rész pedig valódi kikapcsolódást nyújtott! A hely és a környék csodálatos, mindenkinek ajánlani fogjuk a Appartments Lomnicát és biztosan visszatérünk még...reméljük hamarosan! 🙂 Üdvözlettel Budapestről ”
Klára Kiss
“The apartment was fantastic and the wellness is also perfect. We were satisfied with the whole service.”
Lilla Magyari
“Kedves Szálloda! Szuperül éreztük magunkat. A személyzet nagyon kedves volt, a szobák kényelmesek, a reggeli nagyon finom és a táj meseszép! Tervezünk vissza menni. Még egyszer köszönünk mindent. Üdvözlettel: Szabó Emese”
Emese Szabó
“95%, almost perfect, I missed the blackout curtain only. Thanks again.”
Laszlo Szigetvari